Verslag langste dag toernooi door Carin van der Graaf

Op het toernooi waarop er maar geen einde aan de dag lijkt te komen, maakten wij per persoon minstens 22.000 stappen. 30 deelnemers x 22.000 = 660.000 stappen. Meer dan een half miljoen. Dat was in ieder geval mooi meegenomen in de strijd om de Corona-kilo’s kwijt te raken. Maar, daar ging het natuurlijk op dit prachtige toernooi niet om. Het gaat om volhouden, focussen, je niet uit het veld laten slaan door een slechter rondje dan je in gedachten had. Het gaat ook om competitie, met jezelf wellicht ten opzichte van de deelname van vorig jaar. Of de competitie met de medestander die jou vorig jaar net de loef afstak. Voor de een pakte dit beter uit dan voor de ander.

Ook dit jaar was het zowel in de strijd tussen de dames onderling en de heren onderling een spannende aangelegenheid tot de laatste 9 holes. Na 72 holes kwam ik met 1 slag minder als winnaar uit de strijd. De rollen waar omgedraaid want vorig jaar flikte Annie Pieren mij dit kunstje. Veel respect voor de nummer 3. Miranda Hoogerdijk wat heb jij een fantastisch resultaat neergezet. Chapeau!

Het was een spannende strijd tussen Niels van der Graaf en Ronald Klein Schiphorst die zijn titel dit jaar moest verdedigen. Ook slechts met 1 slag minder lukte hem dit en hij liet Niels het nakijken. Niels dus op de 2e plaats en Peter Klomp zat hen vlak op de hielen en mocht met de 3e plaats naar huis.

In de eerste 18 holes werd de toon meteen gezet door Maarten Pieren die op hole 8/17 een hole in one sloeg waarvoor hij mooie fles whisky met glazen ontving, een bos bloemen van de organisatie en een fles likeur met ballen van het Golfpark.

Natuurlijk hebben alle deelnemers hun eigen strijd gestreden en verdient iedereen erkenning voor de sportieve inzet. Hopelijk doen jullie volgend jaar weer allemaal mee.

Peter en Adry Klomp ontzettend bedankt voor de organisatie van dit voor mij uitdagendste toernooi in de wedstrijdkalender. Wilma Lüsche en Tineke Westemijer waren uiteraard ook dit jaar van de partij voor de administratieve verwerking en wat is een Langste Dag Toernooi zonder starter Bert Fugers die zorgde dat iedereen op tijd vertrok van de juiste hole. Het was een fantastische dag.

Carin van der Graaf

De foto’s vindt u in het fotoalbum.

Scroll to top