Maatregelen Covid-19 preventie

Golfers van de Dames – en de herenavond,

Het bestuur heeft een advies met een uitgewerkt plan gekregen van de wedstrijdcommissie om de wedstrijden weer op te starten volgens het Corona protocol.

In dit plan hebben wij een kleine wijziging aangebracht door te stellen dat de inloopwedstrijden geen maximaal aantal zou hebben.

Dit heeft ook in de mail van de wedstrijdcommissie gestaan “in geval van inloopwedstrijden geen maximum”

Motivatie was dat als het aantal op 36/40 zou uitkomen, er altijd golfers naar huis gaan waardoor er een groep van ongeveer 30 golfers over blijft.

Wij namen met dit besluit een, naar onze mening, aanvaardbaar en beheersbaar risico.

Het bestuur is uiteindelijk mede verantwoordelijk voor een gezonde en veilige sportomgeving.

Wij zijn er echter zeer dringend op gewezen dat we ons aan het NGF-protocol moeten houden, wat betekend niet meer dan 30 golfers tegelijkertijd.

We hebben nu besloten om bij de inloopwedstrijden “geen maximaal” te verlagen naar 30 spelers conform de NGF protocol.

Namens het bestuur Jan Sepp.