DE GOLFBAAN

Onze golfbaan ligt centraal gelegen in Nederland, Soestduinen provincie Utrecht
De golfbaan is 7 dagen per week geopend vanaf 9:00 's ochtends tot zonsondergang

BEZOEK OOK EENS DE WEBSITE VAN ONZE GOLFBAAN

9 hols par 3 baan

Onze golfbaan ligt midden in Nederland en je kunt hier 7 dagen in de week terecht om te golfen.

De 9 holes par 3 baan van Golfpark Soestduinen, is aangelegd op een terrein achter het Royal Hilton Parc Hotel te Soestduinen. Het is een vriendelijke uitdagende baan met lichte glooiingen. De baan wordt omsloten door bos. Door middel van meerdere tees zijn dubbele afslagplaatsen gecreëerd, zodat een afwisselende 18 holes baan gelopen kan worden. Een ideale baan voor de beginnende speler en uitdagend voor de geoefende speler. Handicap: GVB en baanpermissie/Hdc 54 volstaan.

Openingstijden

De baan én clubhuis is dagelijks geopend van 9.00 tot zeker 20.30 uur, tenzij de weersomstandigheden eerder sluiten nodig maakt. Voor leden van Golfvereniging Soestduinen is de baan eerder open. Houdt u er wel rekening mee dat er op de baan ook competities worden gespeeld. U kunt kijken in het maandschema wanneer de baan bezet is.

Oefenmogelijkheden:
– Verlichte Driving range 8 afslagmatten (driving range ballen)
– Verlichte Bunker range 8 afslagmatten in het bos (driving range ballen)
– Verlichte Puttinggreen 9 holes (eigen ballen)

Golfpark Soestduinen wint Award

Op basis van alle beoordelingen (aantal én inhoudelijk) het afgelopen jaar heeft Golfpark Soestduinen een recommended-certificaat verdiend op de meest toonaangevende golf review website ter wereld, Leading Courses. Daarmee behoort Golfpark Soestduinen met een 7,6 tot de beste beoordeelde golfbanen in Nederland.
Golfvereniging Soestduinen - Golfers Choice
Scroll to top