Heren winter competitie

Deze competitie wordt van oktober tot en met maart op de maandagmiddag gespeeld.

Deelname open voor heren: leden

De wedstrijden zijn qualifying, behalve op de wedstrijden die worden gespeeld op de wintergreens.

Het is een Stableford-competitie. Een speler moet minstens 12 middagen hebben deelgenomen om voor de einduitslag in aanmerking te komen. Voor deze einduitslag gelden de 12 beste uitslagen.

Er zijn iedere middag dagprijzen voor de beste drie spelers per middag, de neary en het meest aantal birdies.

Om deel te nemen moet men zich uiterlijk op de speeldag voor 10:00 uur  aanmelden via “Mijn Wedstrijden” op de website of de mobiele app.

Voor deelname aan de gehele competitie betaalt men een eenmalig bedrag van € 15,00. Ook kan men per wedstrijd betalen de kosten hiervoor zijn dan € 2,00

Organisatie:

Rob de Graaff en Henk van Capelleveen