Heren Avond Competitie

Bij onze Golfvereniging Soestduinen houden we in het golfseizoen op maandag DE “Mannenavond”. Deze Herencompetitie staat open voor alle herenleden, in bezit van Hcp 54.

Voor deze competitie kan je tussen 15.30 uur en 18:30 uur d.m.v. inloop starten op Hole 1 met een 3 ball flight van wie er op dat moment verschijnen.

Tijdens de nazit kan je gebruik maken van de maaltijdservice van het Golfpark. Zo heeft de wedstrijdleiding even de gelegenheid het dagresultaat uit te werken.

De Herencompetitie is een Stablefordcompetitie. Zie het wedstrijdreglement 2022.

De seizoensuitslag wordt berekend over de beste van tenminste 12 wedstrijden. Daarnaast worden de strokes, neary’s en gemaakte birdies bijgehouden. Eéns per maand voegen we de puttingcompetitie in.

Aan het eind van de competitie vindt de prijsuitreiking plaats.

Belangstelling en wil je een keer meedoen, neem dan contact op met de wedstrijdleiding.

De wedstrijdleiding is:

Erik Verzaal (0629460684)

Edwin Verzaal(0634974450)

Andries Wiertz (0626768374)

Voor de uitslagen van deze competitie verwijzen wij u naar E-Golf4u. U logt in met uw gebruikersnaam en u kunt binnen E-Golf4u “competities” bekijken. De drie competities worden afzonderlijk bijgehouden.