Damescompetitie

Gezelligheid staat voorop bij deze damescompetitie op de dinsdagavond. Maar het is ook een qualifying stableford wedstrijd over 18 holes met iedere keer een prijsuitreiking. Tijdens het seizoen (vanaf begin april tot eind september) wordt er wekelijks op dinsdag vanaf 16.00 uur competitie gespeeld voor zowel ervaren spelers als beginners. Je leert ook vanzelf meer mensen binnen de vereniging kennen.

In deze competitie leer je ook de regels en etiquette goed toepassen en daardoor voel je je zelfverzekerder bij belangrijke wedstrijden. Door steeds met andere dames te lopen zie je ook hoe zij dingen doen en kun je jezelf blijven verbeteren.

Deelname aan de damescompetitie staat open voor iedereen met een handicap (54 of lager). Mocht je voor het eerst komen dan zorgen de coördinatoren voor begeleiding in je flight, zodat jij je snel op je gemak kunt voelen.

Starten kan tussen 16.00 en 18.30 uur en de flight wordt op volgorde van aankomst samengesteld. Zo speel je steeds met andere dames en leer je snel mensen kennen. Na afloop van jouw ronde ga je samen aan tafel voor een drankje en eventueel een hapje eten.

Rond 20.30 – 21.00 is de prijsuitreiking. Vaak wordt er daarna nog gezellig nagetafeld. Starttijden voor andere spelers zijn weer beschikbaar vanaf 18.38 uur.

Als je meer dan 12 keer hebt meegedaan in het seizoen doe je ook mee voor het eindklassement of maak je kans voor de Pro’s Cup geselecteerd te worden in juni. Het is dus ook een echte competitie.

Aanmelden voor de damescompetitie kan via de Egolf4U van de vereniging. Wil je blijven eten? Meld je dan uiterlijk zondag om 15.00 uur aan. Bij de opmerkingen kun je aangeven of je het hoofdgerecht of de maaltijdsalade wil.

Er zijn 2 buggy’s beschikbaar. Deze kun je ook reserveren bij je aanmelding. Heb je regelmatig een buggy nodig, meld je dan even bij de coördinatoren. Dan kun je worden toegevoegd in de ‘buggy-app’, zodat de buggy optimaal kan worden ingezet.

Voor de gegevens van de coördinatoren en uitslagen van deze competitie verwijzen wij ook naar E-Golf4u. Inschrijven kan onder het tabblad ‘Wedstrijden’.

Scroll to top