NGF C-competitie 2023

De C-competitie, en de 'C' staat compact course oftewel overwegend Par3, is een regionale reeks wedstrijden georganiseerd door de NGF voor golfverenigingen ingedeeld in poules naar speelsterkte en locatie.
Onze golfvereniging brengt jaarlijks een aantal teams uit in de NGF C-competitie. Voor 2023 zal de voorbereiding starten in het verre najaar van 2022, waarna er de gelegenheid wordt geboden om in te schrijven (via Egolf4u) voor deelname. U dient er rekening mee te houden dat er op de de vrijdagen van de maand april en begin mei wordt gespeeld. Eén vrijdag hiervan is het team de 'gastvrouw/-heer en wedstrijdleiding' op onze eigen baan, u speelt dan niet maar organiseert alles er omheen op ons Golfpark.

Van de afgelopen competitie vindt u de uitslagen via Google "NGF competitie2022" en zoek dan op "Soestduinen".

De coördinatie vanuit onze golfvereniging hiervoor doen Inge en Jaap Vlot.