NGF C-competitie 2018

NGF C-competitie 2018 (2 teams) (C-clubs mixed 36 holes)

Uitslag C-Competitie team 1

Uitslag C-Competitie team 2

Het competitie seizoen is begonnen. Er doen twee teams van GV Soestduinen mee in deze landelijke competitie voor (in principe) par-3 banen. Er zijn 3 klassen: Hoofdklasse, 1e klasse en 2e klasse, en binnen deze klassen zijn er diverse poules met zo’n 5 teams per poule. In principe spelen de teams 4 keer, en een keer is een team gastheer (en speelt dan niet). Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers (3 dames, 3 heren). Op de wedstrijddagen worden ’s ochtends foursomes (dame/heer tegen dame/heer) en ’s middags de singles gespeeld.

Op de volgende wedstrijddagen zijn onze teams op pad, of zijn gastheer op Soestduinen:

vrijdag 30 maart, 6, 13, en 20 april, en 11 mei.

Thuiswedstrijden (gastheer):

Team 1: vrijdag 30 maart

Team 2: vrijdag 13 april

Wil je deze wedstrijden bekijken? Publiek is dan zeker welkom.

Soestduinen team 1 speelt in de 1e klasse (poule C505).

Tegenstanders zijn de volgende 4 teams: ’t Jagerspaardje 3, Wageningse 1, Almeerderhout 1 en Gooise 1.

Het team bestaat uit de volgende spelers: Adry Klomp, Marlene Gigase, Renee Zittema, Annie en Maarten Pieren, Jan Sepp, Bert van ’t Net en Jan Luth (teamcaptain).

Doelstelling voor 2018: met dit team zou het heel mooi zijn als zij zich weten te handhaven in deze klasse en poule, maar wie weet zit er meer in.

Soestduinen team 2 speelt in de 2e klasse (poule C508).

Tegenstanders zijn de volgende 4 teams: Veldzijde 2, Groen-Geel 5, Ockenburgh 3 en Mariënweide 2.

Het team bestaat uit de volgende spelers: Marion Goethals, Danielle Claessen, Gina Sepp, Inge Vlot, Meino Jongma, Haije Volbeda, Willem Rijnboutt, Emile Daalmeijer en Ab Faas

Doelstelling voor 2018: met dit team zou het mooi zijn als zij zich in de midden moot, weten te plaatsen.

We gaan zeker regelmatig verslag doen van de wedstrijden.
Coördinator C-Competitie
Jan Luth