Clubladder competitie start per 2 november as.

LADDER  MATCHPLAY COMPETITIE

Hallo allemaal!

Het winterseizoen komt eraan…. geen competities meer. Wij, Alma, Annemarie en Winnie hebben daarom voor het winterseizoen een nieuwe matchplay competitie opgezet: de ladder competitie

Iedereen met een mobiele telefoon en e-mailadres kan hieraan deelnemen. Een leuke nieuwe competitie om het winterseizoen door te komen! Het is niet ingewikkeld, het systeem regelt eigenlijk alles voor je. Je geeft je op via de app, met je handicap en de dagen/dagdelen waarop je beschikbaar bent om te spelen. Je wordt ingedeeld op handicapsterkte, er is geen handicap verrekening!

De app regelt een tegenstander voor je.  Je ontvangt een naam en e-mailadres/telefoonnummer van je tegenstander.  De afspraak moeten jullie samen regelen.

Binnen twee weken moet er gespeeld worden. De app regelt ook je plaats in het klassement nadat de uitslag is doorgegeven.

Schroom dus niet en geef je op!

Dat kan met ingang van nu, de Clubladder competitie begint 2 november as.

Het reglement staat op de website en uiteraard in de Clubladder app.

Voor vragen kun je terecht bij een van ons.

We hopen op veel enthousiaste spelers en een leuke competitie!!

Heel veel succes!!

Onderstaand de uitnodiging van de Clubladder!
Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau?

Op maandag 2 november starten we met de nieuwe Golfvereniging Soestduinen clubladder, en het werkt heel simpel:

• Elke 2 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je.
  • Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
  • Een uitgebreide beschrijving vind je hier.

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt:

meld je nu aan: https://www.sportconnexions.com/nl/golfladder/golfverenigingsoestduinen/1911/

Of download de gratis app ‘clubladder’ van sportconnexions:

Golfvereniging Soestduinen

De Ladder Commissie